Bíró Díszkert Kft

Vásárlási információ

Az árlistában szerepelő árak nettó árak, amelyek ÁFA nélkül a telephelyen nagytételű vásárlás esetén értendők. A megrendelés történhet telefonon, faxon, elektronikus illetve postai levélben, vagy személyesen. A megrendeléseket visszaigazoljuk. A fizetés módját a szállítás előtt közös megegyezéssel határozzuk meg. A fizetési feltételek be nem tartása, vagy az átutalás késedelmes teljesítése esetén újabb vásárlás csak készpénzfizetés ellenében történhet. Igény szerint a szállítás lebonyolításában és szervezésében segítséget nyújtunk, a vevő költségére és kockázatára.

Konténeres növények rendelésekor 750 000 Ft feletti vásárlás esetén az árut Budapest és vonzáskörzetében 5 % fuvarköltséggel házhoz szállítjuk.

Konténeres növények rendelésekor, melynek értéke nem éri el 750 000 Ft-ot 12 % fuvarköltséget számolunk fel Budapest és vonzáskörzetében. 

Földlabdás növények szállításakor 12% fuvarköltséget számolunk fel.

Fajtánként és alkalmanként 10 db-nál kisebb mennyiség rendelése esetén 10% felárat számolunk fel.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A szállítást követő 24 óra elteltével reklamációt nem fogadunk el!

Termékeink megtalálhatók Szigetszentmiklóson a Csepeli úton is, a Profi Partner 2003 Kft. (Tel.:06-24/540-555 Fax:06-24/540-556) faiskolai nagykereskedésben.

Reméljük, hogy választékunk, áraink felkeltették érdeklődését, és hamarosan Önt is Vásárlóink között üdvözölhetjük!

 

Üdvözlettel: Bíró László